Servicii Hostess Modele Evenimente

MODELE HOSTESS:


Oferim servicii profesionale de modele hostess, printr-o oferta exclusivista si experimentata de modele pentru primirea si acompanierea oaspetilor la diferite evenimente, hostess inaugurari, lansari de produs, hostess conferinte, hostess targuri -hostess Romexpo, Palatul Parlamentului, Sala Polivalenta, hostess pentru show-uri mondene, intalniri de afaceri sau petreceri de orice fel - nunta, botez, cununie .


MODELE SAMPLING:


Punem la dispozitia clientilor modele pentru servicii promotionale, modele pentru promotii, campanii de scurta sau lunga durata prin plasarea de standuri in magazine, supermarketuri sau expozitii, modele pentru distribuire de pliante, brosuri, mostre, testere sau alte produse indoor sau outdoor.MODELE PENTRU CASTINGURI:


Distributie pentru industria de advertising din Romania: modele pentru reclame, filme de scurta durata, documentare, activitati promotionale. Castingurile privesc si modele pentru prezentari de moda, aparitii in editoriale, servicii de booking, sedinte foto, apariti media si tv etc.


ALTE SERVICII:


Transport catre eveniment si de la eveniment la cererea clientilor. Posibilitatea fabricarii de pliante sau orice alt tip de materiale publicitare. Asigurarea vestimentatiei speciale a modelelor si hostesselor pentru evenimente. Servicii de catering, welcoming si organizare petreceri mondene, private sau personale (nunti, botezuri). Hair stylist si make-up artist pentru modele si hostess.